Tel.: 03 480 13 65
Louis Weckx is al jaren een gevestigde waarde als landmeter in Lier en omstreken.

Hij heeft een eerlijke en zeer persoonlijke aanpak en geniet het vertrouwen van tal van tevreden cliënten in en rond Lier.

Wat kan de landmeter voor u betekenen?

Opmeting en afpaling:
Van elke opmeting wordt er een gedetailleerd plan gemaakt dat naar de notaris gaat. Als er grootschalig grondverzet nodig is (uitgraven, verhogingen) doen wij een nivelleringsopmeting.

Om discussies te vermijden laat u bij aankoop of verkoop van een perceel de perceelgrenzen best nauwkeurig vastleggen. De landmeter doet voor u het nodige opzoekingswerk.

Verkavelingen:
Bij verkavelingen nemen wij ook de aanvraag van stedenbouwkundige attesten voor onze rekening. Zo weet u wat u mag bouwen op uw grond.
Wij doen ook stedenbouwkundige onderzoeken.

Waardebepaling:
Indien u onroerend goed wenst te kopen of verkopen helpen wij u met een eerlijke en marktconforme waardebepaling. Bij eventuele schade aan het gebouw (bijvoorbeeld door brand of water) voeren wij een deskundig onderzoek uit. De schade wordt opgemeten en eventuele herstellingskosten worden geraamd.

In geval van bouw- brand- of stormschade stellen wij een volledige schadedossier samen. Bij aanvang of einde van een huurcontract doen wij plaatsbeschrijvingen.

BVBA Litop
Kerkstraat 3A 2500 Lier
Tel: 03/ 480 13 65 - Fax: 03/ 488 10 38 - Gsm: 0477/ 22 12 44

litop.bvba@telenet.be